Webdesign – Webhosting – PromotieWebdesign index Nederland

off Bedrijfsreclame

admin to Webdesign  

Bedrijfsreclame kan zich overal bevinden. Op de meest onverwachtse plekken kan de potentiële klant bedrijfsreclame tegen het lijf lopen. Neem uw laptop. Deze kan dusdanig bewerkt worden, via laptop stickers, dat de achterzijde van uw laptop uw bedrijfsboodschap uitdraagt. Maar weinig bedrijven maken hier vooralsnog gebruik van. Weer een onbenutte kans!

Laptop met bedrijfsreclame

Bezoekt u regelmatig klanten, staat u op beurzen en/of ontvangt u klanten op kantoor? Indien u gebruik maakt van een laptop tijdens deze contacten, kan het zeer interessant zijn uw laptop van bedrijfsreclame te voorzien. Uw klanten ontvangen nogmaals de boodschap, maar bovenal; uw bedrijf laat een professionele indruk achter door de huisstijl in het hele bedrijf door te voeren; van koffiebekers tot auto reclame, gevelreclame en laptops. 

Ook voor privé gebruik zijn laptop stickers geweldig. Kies iedere gewenste afbeelding om uw laptop een heel fris nieuw uiterlijk te geven!

Bedrijfsreclame

Stickermaster.nl biedt voor uw hele onderneming bedrijfsstickers, die u geheel op maat kunt laten maken. Neem contact op met Stickermaster, of vraag vrijblijvend een offerte aan om uw bedrijfsstijl tot in de puntjes te professionaliseren. 


Comments are closed.