Webdesign – Webhosting – PromotieWebdesign index Nederland

off Geen gebogen scherm voor de LG G6

admin to Internetmarketing  

LG heeft besloten om de G6, de LG smartphone die volgend jaar op de markt komt, niet van een gebogen scherm te voorzien. Althans dat claimt ChosunBiz. Het Zuid-Koreaanse nieuwsbureau meldt dat LG problemen heeft met de voorraad, waardoor dit idee niet langer uitvoerbaar is.

 

Was juist het gebogen scherm waarom jij op deze LG smartphone zat te wachten? Dan biedt Samsung gelukkig nog wel smartphones met een Edge-scherm. Kies bijvoorbeeld voor de Samsung 6 Edgeof een van de andere Edge-varianten.

 

Alle design plannen van de baan

Het gebogen OLED scherm is niet het enige dat het Koreaanse bedrijf geschrapt heeft. Ook de plannen voor de metalen behuizing en glazen cover lijken van de baan te zijn. De kosten voor dit design zouden te hoog zijn en daarom zou LG voor een nieuw ontwerp kiezen. Het design van de G6 zal dus helemaal opnieuw bedacht en uitgewerkt moeten worden. En met nog maar een paar maanden voor de eigenlijke lancering lijkt dat wel heel erg krap.

 

Ook problemen met het nieuwe design

LG zou nu van plan zijn om te kiezen voor een traditioneler plat lcd-scherm, net zoals eerder vlaggenschepen van de Koreaanse smartphonefabrikant hebben. Ironisch is wel dat de maker van de schermen, LG’s eigen LG Display, zegt de vraag niet aan te kunnen. Als dit echt het geval is, zou dat betekenen dat ook dit design niet mogelijk is. De vraag blijft dan: “hoe komt de nieuwe LG smartphone eruit te zien?”.

 

Verwacht wordt dat in de eerste helft van 2017 de LG G6 op de markt komt. Wanneer precies is nog onduidelijk. Vooralsnog zijn er namelijk geen officiële plannen openbaar gemaakt. Het duurt dus nog even voordat wij eindelijk antwoord krijgen op de vraag hoe de nieuwe LG smartphone eruit komt te zien en welke specificaties deze heeft.  


Comments are closed.