Webdesign – Webhosting – PromotieWebdesign index Nederland

Wil jij zorgen voor een overzichtelijke urenregistratie van je personeel? Dat kunnen wij wel begrijpen. Wanneer jij personeel in dienst hebt, dan komt daar heel wat bij kijken en een zeer belangrijk onderdeel van de administratie is toch wel de urenregistratie. Bij ShiftBase ben je op het juiste adres om de urenregistratie van je personeel op een goede manier te organiseren. Dat zal je veel tijd en dus geld besparen. Wat wij over het algemeen zien is dat nog steeds een heel groot deel van de ondernemers en bedrijven hun uren bij houden in Excel sheets. Nou is Excel een waanzinnig programma om te gebruiken voor allerlei zaken, maar anderzijds biedt het niet de perfecte oplossing voor je urenregistratie. Een Excel sheet kan namelijk tamelijk onoverzichtelijk ogen als je je urenregistratie voor personeel hierin bijhoudt met alle gevolgen van dien. Het belangrijkste is toch wel dat je ervoor zorgt dat je urenregistratie van je  personeel goed in orde is en dat je eigenlijk in een oogopslag kunt zien hoe de zaken ervoor staan. Dat is niet alleen maar heel erg makkelijk voor jou. Dat is ook heel erg handig voor het personeel dat voor jou werkt. Een goede urenregistratie zal ervoor zorgen dat er minder verwarring ontstaat en dat de zaken soepel verlopen. Onze urenregistratie werkt met een online tijdklok. De urenregistratie van het personeel zit zeer eenvoudig in elkaar en je kunt het makkelijk gebruiken voor je bedrijf. Hoe komt het eigenlijk dat je zo veel tijd bespaart wanneer je kiest voor online urenregistratie personeel van ShiftBase? Dat komt vooral doordat gegevens niet meer handmatig hoeven worden ingevoerd. Werktijden kunnen namelijk worden overgenomen uit het werkrooster. We bieden tevens een hele handige app voor je personeel. Met deze app kan ook het personeel zijn uren inplannen door gebruik te maken van de tijdklok. Wat levert deze online urenregistratie voor personeel je eigenlijk allemaal op. We hebben het even voor je op een rijtje gezet:

Nooit meer handmatig uren registreren
Veel tijd besparen
Duidelijk en overzichtelijk
Minder fouten maken

Urenregistratie personeel voorkomt verwarring en fouten

Wat wij erg veel horen is dat de urenregistratie van personeel ontzettend veel tijd scheelt voor de ondernemer, maar dat niet alleen. Een ander groot voordeel dat we eerder al noemden is het feit dat je veel minder fouten zult maken. Als er een ding irritant is, is het wel als jouw werknemers eigenlijk niet goed weten waar ze aan toe zijn. Het kan jou als ondernemer een hoop problemen opleveren wanneer werknemers door een fout in de uren registratie bijvoorbeeld niet op komen dagen. Dat kan je niet alleen problemen opleveren, maar in een slecht geval ook geld kosten en dat is iets wat je met onze online urenregistratie voor personeel wel kunt tegenhouden.

Bekijk op je gemak eens onze website

Ben jij inmiddels wel benieuwd naar de mogelijkheden die je hebt? Wil jij wel graag weten hoe wij je van dienst kunnen zijn en heb je vragen over de registratie en hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Dan nodigen we je uit om eens contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt niet snel genoeg beginnen met een goede organisatie en registratie personeel. Het zal je veel tijd en geld schelen en in die tijd kun je je op alle andere dingen richten die jouw business zullen late groeien. Tijd is geld, wordt er wel eens gezegd en dat is dan ook de reden dat het een goed idee is om de organisatie van jouw bedrijf in de breedste zin van het woord te perfectioneren. Wij kunnen daar een mooie bijdrage aan leveren. Ga naar https://www.shiftbase.com/nl/.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (inside747), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt tal van nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden en wordt beschouwd als de nieuwe generatie ERP software. Microsoft blijft hun Dynamics ERP oplossingen steeds weer verder ontwikkelen en verbeteren. Zo ook Dynamics 365 Business Central. Zoek je een passend ERP systeem voor jouw bedrijf, dan zijn er veel verschillende factoren die je in ogenschouw moet nemen. Weet in elk geval altijd goed welke functionaliteiten je beslist nodig bent

Cijfers zijn gekoppeld aan andere bedrijfsprocessen
Business Central blinkt zeker uit als het gaat om financiële functionaliteit. Business Central geeft je realtime inzicht in de financiële kerncijfers van onder meer dagboeken, vaste activa, verkoopbudgetten, inkoopbudgetten en grootboek budgetten. Met de nieuwe software houd je je financiële administratie overzichtelijk en up-to-date. Al deze cijfers van de administratie zijn gekoppeld aan andere functies en andere bedrijfsprocessen. Daarnaast profiteer je met Business Central van andere Microsoft producten. Zo biedt de integratie met Microsoft Excel rapporten op maat en een analyse van de financiële prognoses over verschillende dimensies.

Cijfers, handelingen en documenten worden automatisch verwerkt
Opvallend is dat de sterk ontwikkelde financiële functionaliteiten gekoppeld kunnen worden aan de basisprocessen van een bedrijf. Nagenoeg elk bedrijf verstuurt en krijgt facturen. Bovendien is het versturen en ontvangen van offertes en orders iets waar je toch al snel mee te maken krijgt. Dit kan nu simpel, snel en overzichtelijk, waarbij cijfers, handelingen en documenten automatisch worden verwerkt in de administratie en rapporten van een bedrijf. Zo kan de manager altijd snel de beste keuzes maken.

Crediteuren en debiteuren in rechtstreeks contact met orderproces
Groot voordeel is ook dat nu het crediteuren en debiteurenbeheer in rechtstreeks contact staat met het orderproces. Business Central is een zogenaamde SaaS oplossing. Dit betekent dat het onmogelijk is om meteen aanpassingen te doen in de code van de software. Op die manier blijft de code schoon en netjes. De software kan automatisch updaten. Update trajecten niet langer van toepassing. Een gunstige bijkomstigheid is in dit geval dat dit een hoop geld bespaart. Wil je toch problemen oplossen binnen je eigen bedrijfsprocessen?  Download dan apps die speciaal ontwikkeld zijn om die problemen aan te pakken.

Software pakket is gemakkelijk uit te breiden
Duidelijk is dat de nieuwe software zeer gebruiksvriendelijk is ondanks het feit dat het een enorm softwarepakket is. Omdat het een systeem vormt met Office 365 kun je efficiënt werken met toch wel vertrouwde software. Je werkt bovendien vanaf elke gewenste locatie en slaat bestanden zeer veilig op. Microsoft Dynamics 365 Business Central is de nieuwe standaard als het gaat om moderne bedrijfsvoering. Omdat het softwarepakket enorm groot is, kan een situatie ontstaan waarin je door de bomen het bos niet meer ziet. Weet dan dat het beter is om te beginnen met die functionaliteiten die echt nodig zijn. De software is namelijk gemakkelijk uit te breiden. Een ding is zeker: met deze software haal je echt veel meer uit je bedrijf en uit je mensen. Niet voor niets wordt de software wereldwijd al door meer dan tien miljoen mensen gebruikt.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (basme), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

off Zelf beginnen met WordPress?

D Blogger to Wordpress  

WPhulp.nl is je beste startpunt al je zelf aan de slag wilt gaan met WordPress of zelf je bestaande WordPress website verbeteren.

Het content management systeem WordPress is het meeste gebruikte systeem voor webbouw ter wereld. Inmiddels draait bijna 35% van alle websites ter wereld op dit systeem. Dat komt voor een groot deel door de enorme gebruiksvriendelijkheid van WordPress. Ook de grote Open Source community is ook belangrijke factor in het succes van WordPress. Geen enkel systeem ter wereld wordt zo snel doorontwikkeld als WordPress. Iedere week verschijnen er nieuwe plugins die het makkelijk maken extra functionaliteit toe te voegen aan je website.

WPhulp.nl is hèt blog over WordPress in Nederland. Van het installeren van WordPress tot en met de online marketing die komt kijken bij het succesvol maken van een WordPress websites. Van plugins en thema’s tot en met rechtenvrije foto’s en hosting.

Op WPhulp.nl vind je alles wat je wilt weten over WordPress!

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Roderick van Straten), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

off Waarom kiezen voor een achteruitrijcamera

D Blogger to SEO  

Bijna iedereen in Nederland die een rijbewijs heeft, beschikt ook over een auto. Nieuwe auto’s zijn vaak uitgerust met sensoren. Deze sensoren zorgen ervoor dat de auto gaat piepen wanneer je (te) dicht bij een stoeprand of voorwerp in de buurt bent. Deze sensoren zijn handig, maar een achteruitrijcamera biedt nog meer voordelen. Recentelijk wees een Amerikaans onderzoek uit dat achteruitrijcamera’s effectiever zijn dan sensoren wanneer je schade bij het inparkeren wilt voorkomen.

 

Het betreffende onderzoek werd uitgevoerd door het IIHS (Insurance Institute of Highway Safety). Zij vroegen gedurende dit onderzoek een aantal proefpersonen om een auto achteruit in te parkeren. Zij lieten de kandidaten geloven dat zij hierna iets met het infotiansysteem gingen doen. Omdat de proefpersonen niet wisten dat het om een parkeeroefening ging, deden ze dit niet anders dan normaal. Hun focus lag niet volledig op perfect inparkeren.

 

Tijdens het inparkeren plaatste het onderzoeksteam een object achter de auto. Het object werd wel gezien (zowel door de spiegels, door sensoren als door de achteruitrijcamera), maar toch raakte veel bestuurders het object. Dit waren vooral bestuurders van auto’s zonder sensoren of achteruitrijcamerasysteem.

 

De auto’s die uitgerust waren met sensoren raakten in 94 procent van de gevallen het object aan. Daarentegen, de auto’s voorzien van een camerasysteem raakten slechts 56 procent van de keren het object. Dit is een aanzienlijk verschil. Opmerkelijk was bij dit onderzoek dat auto’s die uitgerust waren met zowel een camerasysteem als een sensor het object on 75 procent van de gevallen raakten.

 

Naar schatting komen er in de VS jaarlijks bijna driehonderd mensen om het leven door een auto die achteruit aan het rijden is. Bovendien raken er in zo’n zelfde situatie ook nog eens achttienduizend mensen gewond. Een achteruitrijcamera vermindert de zogeheten blind spots tot wel 90 procent. Er zijn dan ook veel mensen die streven naar verplichte achteruitrijcamerasystemen in auto’s. Kijk voor meer informatie over achteruitrijcamera’s op www.achteruitrijcamerawinkel.nl.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (e-conomy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Een achteruitrijcamera: doen of niet? Alhoewel het een flinke investering is, is het vaak zeker de moeite waard. Daarbij: een extra paar ogen op de weg kan nooit kwaad, toch? Graag zet ik voor jou vier voordelen van een achteruitrijcamera op een rijtje.

Makkelijker inparkeren

Een achteruitrijcamera biedt meer zicht bij het inparkeren. Omdat je niet meer je nek hoeft te verdraaien om iets te kunnen zien, heb je meer overzicht tijdens het parkeren. Daarbij kan zo een camera ook perfect van pas komen wanneer het regent en je door je spiegels bijna niets kunt zien. Tegenwoordig geven bijna alle achteruitrijcamera’s aan waar de stoepranden zich bevinden. Op deze manier verklein je de kans op schade te rijden tijdens het parkeren.

Hulp bij het rijden

Een achteruitrijcamera biedt zowel hulp bij achteruitrijden, als bij normaal rijden. Wanneer je achteruitrijdt, kun je met behulp van zo een camera zien of je recht rijdt en of je nergens tegenaan komt. Ook bij wanneer je vooruitrijdt kan een achteruitrijcamera van pas komen. Dit is bijvoorbeeld bij het invoegen. Door middel van de camera kun je zien wat er achter je gebeurt en hoef je dus niet meer (zo vaak) achterom te kijken.

Veilig in de auto

Wanneer je aan het rijden bent, is het belangrijk om zelfverzekerd achter het stuur te zitten. Wanneer je bang aan het rijden bent, is de kans op ongelukken groter. Een achteruitrijcamera kan sommige bestuurders een veilig gevoel geven, waardoor zij zelfverzekerd de weg op kunnen gaan.

Camera werkt beter dan sensor

Tot slot is het zo dat camera’s veiliger zijn dan sensoren. Zo een sensor begint vaak te piepen wanneer je te dicht bij een andere auto, paal of stoeprand komt. Uit onderzoek bleek dat achteruitrijcamera’s eerder helpen bij het voorkomen van een aanrijding of ongeluk, dan sensoren. Een reden hiervoor is dat een achteruitrijcamera dode hoeken tot wel 90 procent vermindert.

Misschien ben je nu wel overtuigd om zo een camera aan te schaffen. Maar, hoe moet je een achteruitrijcamera installeren?Om een antwoord te krijgen op die vraag, kun je het beste een kijkje nemen op achteruitrijcamerawinkel.nl.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (e-conomy), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

De originele en inspiratievolle invulboeken van Ins & Outs zijn een top manier om al je herinneringen in op te schrijven en te plakken. Met het 9 maanden invulboek kun jij je hele zwangerschap bijhouden.

Het ontwerp van de invulboeken

De ontwerpen zijn 100% uniek en daarbij ook aan te passen aan je eigen kleur. De maakster van de boeken heeft haar eigen ervaringen gebruikt om de boeken zo te maken dat ze aan alle eisen voldoen. Zo is het 9 maanden invulboek inspiratievol maar laat het ruimte voor je eigen verbeelding en inbreng, zodat jij later zelf weer de herinneringen kan ophalen.Door het dikke papier hoef je ook niet bang te zijn dat de inkt andere bladzijden beschadigd.daarbij zorgt de ringband voor voldoende speling op de bladzijden, dus ruimte voor foto’s en andere versieringen

Herinnering voor later

De vrolijke invulboeken zijn perfect om later doorheen te bladeren. De kaft beschermt het boek goed. Dus je kan voor altijd aan je familie, kinderen en vrienden laten zien hoe mooi, maar soms ook zwaar je zwangerschap was. Je kinderen zullen je dankbaar zijn dat jij deze eerste herinneringen aan hen met hun wilt delen.

Dit artikel is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Gevonden worden in Google heeft veel voordelen en is dé sleutel tot digitaal succes. Als je hoog eindigt bij de zoekresultaten van Google krijg je door de betere zichtbaarheid vanzelfsprekend meer bezoekers op je website en dat is precies wat je wil.

Een goede inhoud van de website is van groot belang en dit vergt tijd en geld. Daarnaast is alleen een goede website niet voldoende: je wil hoog in Google reiken op zoektermen die natuurlijk van belang zijn voor jouw organisatie. De inhoud van je pagina moet aantrekkelijk zijn en in relatie staan met waar de klant naar op zoek is. Een belangrijk begrip hierbij is Search Engine Optimalization (seo), ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Hoe werkt seo precies? En waarom kun je dit proces beter overlaten aan een expert?

Hoe kom je hoger in Google?

Je eigen website is te vinden door de mensen die je bedrijf kennen. Echter moet er ook gedacht worden aan nieuwe bezoekers en potentiële klanten. Daarom is het belangrijk kennis te hebben van je doelgroep: je moet er voor kunnen zorgen dat de services of producten die je aanbiedt passen bij wat de klant zoekt. Zoekwoorden zijn daarbij een belangrijke factor: op zowel de titel van je pagina, de link zelf en de omschrijving.

In het kort: de vraag van de klant (in dit geval het zoekwoord) en het aanbod (jouw website) moeten corresponderen. Wanneer je informatie schrijft op je website over jouw services of bedrijf, wordt er allereerst geadviseerd dat je het interessant moet houden voor je klanten, dus focus niet alleen op zoekwoorden.

Teksten schrijven in het kader van seo is trouwens niet voor iedereen weggelegd: de tekst moet makkelijk leesbaar zijn voor klanten en tegelijkertijd moet de tekst voldoen aan een aantal criteria waar Google rekening mee houdt.

Google scant de content op je website op verschillende manieren waardoor je website een hogere plek krijgt. Ook is het belangrijk dat jouw website op andere relevante pagina’s verschijnt en dat je links terug aanbiedt van deze websites op jouw pagina. Dit heet linkbuilding of backlinks en is een erg tijdrovende klus. Wanneer dit echter op de juiste manier wordt uitgevoerd, heeft dat positieve consequenties voor jouw rang in Google, omdat Google ook rekening houdt met de relevantie van de backlink.

Verder is het belangrijk om je social media (Facebook, Instagram, Twitter, etc.) goed bij te houden en je website en social media met elkaar in verbinding te brengen. Als je berichten vanaf je website ook deelt op social media, dan heb je niet alleen meer kans op lezers, je hebt ook meteen in één klap meer links naar je bericht.

Zorg ervoor dat je website aantrekkelijk is en zeker niet storend of oninteressant. Het gaat erom dat jij beter bent dan je concurrenten, dat jij er tussenuit springt in die zee van bedrijven die dezelfde soort producten aanbieden.

Nog een gouden tip om te stijgen in Google is om op je website een blogpagina bij te houden. Immers, hoe meer inhoud je aanbiedt, hoe eenvoudiger het is om hoger te scoren in Google. De blogpagina moet wel actief bijgehouden worden en er wordt aangeraden om in ieder geval één keer per week een nieuw blogbericht te plaatsen. Daarnaast schijnt Google voorrang te geven aan mobiele websites, dus met deze kennis zou je ervoor moeten zorgen dat je eerst, of in ieder geval ook, een mobiele versie hebt van je pagina.

Laat het over aan de experts!

Het belangrijkste is in ieder geval dat je moet weten wat je kan verbeteren. Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met seo, maar het is vanzelfsprekend veel handiger als je dit kan overlaten aan de experts. Het is nogal een waslijst waar je rekening mee moet houden. Seo kan tijdrovend zijn voor bedrijven die zich ook met andere belangrijke zaken moeten bezighouden. Veel te investeren of juist iets minder? Bedrijven gespecialiseerd in seo hanteren diverse prijzen om het uit handen te laten nemen.

Behalve dat het tijdrovend is, weten seo experts ook veel beter waar jouw klanten naar op zoek zijn, en zullen ze ervoor zorgen dat jouw website deze vragen kan beantwoorden. Soms zijn er slechts kleine aanpassingen nodig hier en daar. Die kleine veranderingen kunnen wel een grote en positieve impact hebben.

De expert zal kijken naar lange-termijn oplossingen en datgene doen dat het beste is voor het bedrijf of de website. Het is het investeren waard, soms heeft je website net dat ene zetje nodig van de professionals om ineens flink te stijgen in Google.

Daarnaast is het proces van seo nooit voltooid, het is iets waar constant aan gewerkt moet worden. De website heeft onderhoud nodig en constante updates. Het kiezen van een seo specialist kost wel even de nodige aandacht, omdat er geen officiële documenten of diploma’s bestaan die bewijzen dat iemand zo’n expert is. Wees daarom alert en bekijk de eigen website van seo specialisten, die er dus flink uit zou moeten zien en waar goede, duidelijke informatie op moet staan. Voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie, neem eens een kijkje op ajbonline.nl.
Dit artikel is geplaatst door (Decision Tree), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Dit artikel is geplaatst door (Decision Tree), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.